S-a reluat circulația rutieră pe podul de la Slobozia

S-a reluat circulația rutieră pe podul de la Slobozia. FOTO DRDP Constanța

Circulația rutieră pe podul situat pe drumul național DN 21, în Slobozia, a fost reluată începând de luni, 16 noiembrie, de la ora 16.00, inclusiv pe calea de rulare pentru care mai sunt de executat lucrări.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, circulația pe pod de poate desfășura în următoarele condiții:

  • Viteza maximă de deplasare pe pod este de 20 km/h;
  • Se instituie restricția de circulație pentru autovehicule cu masa mai mare de 40 de tone;
  • Se ridică restricția de circulație pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone;

Lucrările începute în data de 14 aprilie 2020 au ca termen de finalizare data de 14 aprilie 2021, iar garanția lucrărilor este de cinci ani.

„Circulația pe pod a fost reluată astăzi, așa cum am promis în luna septembrie, în urma inspecției tehnice la care au participat toți factorii implicați. Pe perioada iernii vor continua lucrările la infrastructuri, urmând ca din primăvară să se treacă la realizarea celuilalt fir al căii de rulare”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*