Două femei au ajuns la spital în urma unui accident înregistrat în Fetești

Accident rutier, cu doi adolescenți răniți, petrecut în localitatea ialomițeană Fierbinții de Jos

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după impactul dintre două autoturisme înregistrat în localitatea Fetești. Din primele cercetări la fața locului a reieșit că evenimentul rutier a avut loc în urma unei neacordări de prioritate. 

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 16.25, în municipiul Fetești, la fața locului intervenind echipaje de poliție, ambulanță, pompieri ai ISU Ialomița cu autospeciale de stingere cu spumă și apă și SMURD din cadrul Stației de Pompieri Fetești. La fața locului au fost găsite două victime,  ambele de sex feminin, una de aproximativ 48 ani, cu atac de panică căreia i-a fost acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD și cealaltă de aproximativ 20 ani, evaluată de echipajul SAJ. Ambele victime, conștiente, au fost transportate de echipajele medicale de la locul intervenției, la Spitalul Municipal din Fetești.

Pompierii au acționat cu apă pentru curățarea carosabilului, existând scurgeri de antigel și ulei.

Știre în curs de actualizare

Potrivit reprezentanților IPJ Ialomița, un tânăr de 20 de ani a condus un autoturism pe strada Promenadei, iar la intersecția cu strada Călărași nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar, rezultând coliziunea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*