Recomandările jandarmilor ialomițeni cu ocazia minivacanței de Ziua Unirii

Jandarmii, la datorie FOTO: IJJ Ialomița

De sâmbătă, 21 ianuarie, până marți, 24 ianuarie, jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public.

  • Pentru a evita producerea unor incidente, Jandarmeria Ialomița face următoarele recomandări:
  • Adoptați un comportament civilizat și evitați implicarea în conflicte de orice fel;
  • Evitați aglomerația și acordați o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale;
  • Dacă sunteți însoțiți de copii, aceștia să fie supravegheați cu atenție.

În această perioadă, jandarmii ialomițeni vor intensifica măsurile de patrulare în zona lăcașurilor de cult, gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, discotecilor și în piețe.

Va fi acordată o atenție deosebită prevenirii oricăror posibile incidente, iar combaterea consumului, deținerii sau traficului de substanțe interzise rămâne un obiectiv principal pentru toți jandarmii din dispozitive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*