Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp de lângă satul ialomițean Cegani

Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp de lângă satul ialomițean Cegani

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost rănit, miercuri dimineață, după ce în jurul orei 06.30, a fost implicat într-un accident de circulație produs pe DN 3B, la intersecția cu DC 1827, în apropierea satului Cegani.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, în timp ce un tânărul de 26 de ani conducea un autoturism pe DN 3B, la intersecția cu DC 1827, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma incidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, acesta fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul din Fetești pentru îngrijiri medicale.

Șoferul urmează a fi testat pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*