Razie a polițiștilor ialomițeni pe raza comunei Grivița

Peste 60 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 pe raza comunei Grivița, în cadrul unei acțiuni operative desfășurate în cadrul campaniei de prevenire a evenimentelor rutiere „Viața are prioritate”.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Grivița au acționat în cursul zilei de 12 februarie pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a pietonilor și conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație sau comit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Scopul acestei acțiuni a fost de informare a tuturor participanților la traficul rutier cu privire la prevenirea accidentelor de circulaţie, cât și la conștientizarea riscurilor și consecințelor la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere.

În cadrul activităților, 62 de persoane au fost sancționate pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 21 de pietoni amendați pentru traversare neregulamentară.

Astfel de acțiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie pe principalele artere ale judeţului Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*