Puncte de prim ajutor în Fetești pentru a-i ajuta pe oameni să suporte mai bine canicula

Cod galben de caniculă valabil pentru județul Ialomița

Pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de perioadele caniculare, Primăria Municipiului Fetești a organizat cinci puncte de prim ajutor, care au fost aprovizionate cu apă minerală și pahare de unică folosință.

Acestea funcționează la farmaciile Lelia din cartierele Fetești Oraș și Fetești Gară, la Dispensarul uman din cartierul Coloniști, la Piața Agroalimentară (Piața Mare) și la farmacia Anisia din cartierul Fetești Gară.

„Vă rugăm să respectați recomandările emise de Ministerul Sănătății pentru prevenirea incidentelor în timpul perioadelor cu temperaturi extreme”, au transmis reprezentanții Primăriei Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*