Razie în Fetești. Polițiștii au confiscat 11 metri cubi de material lemnos

FOTO IPJ Ialomița

În cadrul raziei desfăşurate în cursul zilei de ieri în municipiul Fetești, polițiștii ialomițeni au aplicat peste 80 sancțiuni contravenționale, au reținut 3 permise de conducere, au retras 11 certificate de înmatriculare, au constatat 3 infracțiuni și au confiscat aproximativ 11 mc de material lemnos transportat fără documente legale.

În cursul zilei de 7 septembrie, în intervalul orar 13:00 – 18:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat  în cadrul unei razii pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirii riscului rutier.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, arme exploziv și substanțe periculoase precum și jandarmi ialomițeni.

Polițiștii au constatat 3 infracțiuni în flagrant, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 12.745 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 2 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 94 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

 

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii Biroului Rutier Fetești au depistat în flagrant un bărbat, de 47 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în  jurul orei 15:00,  polițiștii au oprit pentru control un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Fetești,

în timp ce ar fi condus un tractor fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 21:00, pe DN 3B polițiștii rutieri au oprit un ansamblu auto încărcat cu material lemnos. În urma verificărilor a reieșit o cantitate de 10.75 mc de lemne din specia frasin și plop, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente legale de proveniență, materialul lemnos fiind confiscat în vederea continuării cercetărilor.

În cele 3 situații polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și silvice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*