Primăria Fetești vrea să obțină finanțare nerambursabilă prin PNRR pentru mai multe proiecte privind asociațiile de locatari

Primăria municipiului Fetești pregătește documentația în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Potrivit reprezentanților instituției, una dintre componente vizează consolidarea și eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe care, conform condițiilor impuse, trebuie să facă parte din asociațiile de proprietari. Președinții asociațiilor de proprietari sunt rugați să depună la Primărie, planurile desfășurate ale blocurilor de locuințe, în vederea realizării expertizelor tehnice și energetice.

De asemenea, administrația publică locală are în vedere și finalizarea documentației privind obținerea de finanțare pentru șase clădiri publice și șase stații de încărcare, precum și pentru achiziționarea de mobilier urban, pentru realizarea unui centru de monitorizare video și pentru implementarea sistemului de colectare selectivă inteligentă.

„Beneficiarii nu vor fi obligați la cofinanțare la niciuna dintre componente!”, au precizat sursele citate.

Timpul pentru pregătirea proiectelor este foarte scurt, iar sistemul de depunere a acestora este de tipul „primul venit primul servit”. Pentru prima rundă de finanțare, proiectele se depun începând cu data de 1 aprilie, ora 10.00, și până pe data de 30 mai, ora 23.59.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*