Doi tineri din Slobozia, reținuți de polițiști după ce au furat bunuri de 20.000 de lei dintr-o locuință

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore doi tineri bănuiți că ar fi intrat în locuința unui bărbat din Slobozia, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au probat activitatea infracțională a doi tineri, de 19 și 22 de ani, ambii din Slobozia, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că, în cursul nopții de 03/04 decembrie, cei doi ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 30 de ani din municipiul Slobozia, de unde ar fi sustras aparatură electronică și îmbrăcăminte, estimate de partea vătămată la aproximativ 20.000 de lei.

Miercuri, 16 decembrie, ei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*