Dosar penal pentru un ialomițean de 36 de ani, prins băut și fără permis la volanul unui autoturism

Prins băut și fără permis la volanul unui autoturism. FOTO arhiva IPJ ialomița

Un bărbat de 36 de ani, din comuna ialomițeană Mihail Kogălniceanu, s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce a fost depistat în flagrant noaptea trecută de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Ialomița, vineri dimineață, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești, în timp ce acționau pe raza comunei Mihail Kogălniceanu pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 36 ani, din comuna Mihail Kogălniceanu.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Țăndărei, unde i-au fost recoltate  probe biologice în vederea determinării concentrației de alcool în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*