Primăria Fetești continuă lucrările la infrastructura stradală a orașului

Primăria Fetești continuă lucrările la infrastructura stradală. FOTO: Facebook

Primăria municipiului Fetești, prin societatea Drumuri Municipale Fetești, continuă lucrările la infrastructura stradală în cartierele: Coloniști, Vlașca, Fetești Oraș și Fetești Gară.

Potrivit reprezentanților instituției, echipele pregătesc terenul pentru turnarea covorului asfaltic pe podul de la intersecția străzilor Țăndărei cu Aviației, pe strada Serei la intersecție cu DJ 212, precum și la intersecția străzilor Călărași cu Abatorului.

De asemenea, lucrătorii reabilitează trotuarul și amenajează parcarea din dreptul Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” – corpul A, refac trotuarul pe strada Spiru Haret, profilează, pietruiesc și compactează străzile: Alexandru Ioan Cuza, Costache Negri, Digului, Dropiilor, Prelungirea Bărăganului și Tigrului.

Ei acționează și pe strada Bănățenilor unde conturează trotuarul și amenajează parcarea din zona blocurilor F1 și F2.

Echipele societății au finalizat parcarea din incinta Spitalului Municipal “Anghel Saligny” Fetești, au terminat de conturat strada Constantin Brâncoveanu în vederea asfaltării, au trasat parcări pe strada Vasile Lupu, în zona Teatrului și în zona Complexului și au înlocuit indicatoarele rutiere deteriorate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*