Un bărbat și-a găsit sfârșitul într-un cămin stradal din Fetești

Echipaj medical al Serviciului de Ambulanță. FOTO ILnews.ro

Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a găsit sfârșitul, duminică, 28 martie, într-un cămin stradal de la rețeaua de distribuție a apei din municipiul Fetești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, forțele de intervenție au fost alertate, în jurul orei 17.10, iar în ajutorul victimei s-au deplasat de urgență două echipaje de la Stația de pompieri Fetești, cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și în sprijin un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița – substația Fetești.

„Persoana a fost scoasă rapid din căminul adânc de aproximativ 1,5 m de pompieri cu mijloacele din dotare, inconștient. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de echipajele SMURD și SAJ. Din nefericire, acesta a fost declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru stabilirea cauzelor decesului, cazul fiind cercetat ți de poliţiştii ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*