Primăria Fetești are grijă de persoanele cu nevoi speciale în perioada Stării de Urgență. Aproape 300 feteșteni au solicitat ajutorul autorităților

Controale în centrele rezidențiale din județul Ialomița: sancțiuni pentru deficiențe majore

Primăria Municipiului Fetești prin Serviciul Public de Asistență Socială a identificat zilele acestea 298 de persoane din numărul total de pensionari care au nevoie de ajutor în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții.

Începând de luni 30 martie se vor face anchetele sociale în cazul lor, după care Comitetul Local pentru Situații de Urgență va stabili cum vor fi ajutați acești oameni, în funcție de dificultățile cu care se confruntă.

De asemenea, pentru semnalarea problemelor vârstnicilor de peste 65 de ani care se află în dificultate puteți suna:

  • de luni până vineri între orele 08.00 și 16.30 și vineri intre orele 8.00 și 14.00 la nr. de telefon 0243368787;
  • sâmbătă și diminică între orele 8.00 și 16.30 la nr. de tel. 0734739708

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*