ISU Ialomița scoate la concurs posturi de soldați profesioniști (servanți)

Mașină de pompieri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița organizează în perioada următoare recrutare și selecție în vederea angajării în corpul soldaților profesioniști, pentru 20 de posturi de soldat profesionist (servant). Posturile sunt prevăzute în cadrul subunităților de intervenție: Detașamentul de Pompieri ”Slt. Gabriel Boitan” Slobozia (19 posturi) și Detașamentul de Pompieri Urziceni (un post ).

Candidații vor depune cererea de înscriere la concurs și dosarul de recrutare, în volum complet, exclusiv, în format electronic, la adresa de e-mail cariera@isujialomita.eu, pentru toate cele 20 de posturi, până la data de 06 decembrie (inclusiv), ora 15.00.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de soldați profesioniști (servanți) va consta în susținerea a două probe eliminatorii și evaluarea performanței fizice a candidaților care constă în parcurgerea traseului practic-aplicativ.

Alte date şi informații suplimentare cu privire la organizarea concursului şi depunerea documentelor se mai pot obține şi în timpul programului normal de lucru la Serviciul Resurse Umane al inspectoratului, 0243/232396,  int. 27.131, 27.008 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau pe pagina de internet a instituției (www.isujialomita.eu).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*