Polițiștii au depistat un tânăr din Ciulnița care avea de executat o pedeapsă cu închisoarea

IPJ Ialomița. FOTO G. M.
IPJ Ialomița. FOTO G. M.

În cursul zilei de 5 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza județului, pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat de 25 de ani, din comuna Ciulnița, pe numele căruia Judecătoria Slobozia a emis un mandat de executare a pedepsei pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat pedeapsa privativă de libertate de 4 ani și 2 luni de închisoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*