Primăria Fetești a depus trei cereri de finanțare prin PNRR, în 15 minute de la deschiderea programului

Primăria Fetești intenționează să achiziționeze autobuze electrice prin PNRR. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria municipiului Fetești a reușit să depună luni, 16 mai, trei cereri de finanțare în primele 15 minute de la deschiderea Componentei 10 – Fondul local, din cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Potrivit primarului Laurențiu Șonchereche, fondurile europene nerambursabile din cadrul acestui program s-au alocat după principiul „primul venit primul servit” și s-au epuizat după aproximativ 40 de minute. Astfel, Feteștiul a reușit să depună cele trei proiecte în timp util, urmând ca acestea să intre în etapa de evaluare.

„Dacă vom obține aceste finanțări nerambursabile, care nu implică nicio cofinanțare din partea comunităților, atunci municipiul nostru va dispune de noi sisteme de supraveghere video, de dotările necesare pentru un centru de monitorizare, de un panou informativ pentru persoanele cu dizabilități, de mobilier urban de tip SMART – care permite încărcarea telefoanelor mobile și conectarea la internet, de două autobuze electrice care vor circula pe ruta Fetești – Stelnica și retur, precum și de zece stații de încărcare pentru mașini electrice”, a explicat edilul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*