Trei persoane, între care un copil de patru ani, rănite într-un accident rutier petrecut în localitatea ialomițeană Condeești

Accident rutier cu trei victime, petrecut în localitatea Condeești. FOTO IPJ Ialomița

Trei persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite în seara zilei de vineri, 21 ianuarie, într-un accident rutier petrecut în localitatea ialomițeană Condeești.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o tânără, în vârstă de 22 de ani, din comuna Axintele, conducea un autoturism pe DJ 201, în localitatea Condeești, ar fi părăsit partea carosabilă și a intrat în impact cu gardul unei societăți comerciale. În urma coliziunii, atât conducătoarea auto, cât și doi pasageri, un copil de patru ani și o femeie de 25 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*