Primăria comunei ialomițene Miloșești, achiziții directe pe bandă rulantă. Contracte de 1,5 milioane lei, acordate într-o singură zi

Finanțare pentru proiecte. FOTO Pixabay
Finanțare pentru proiecte. FOTO Pixabay

O primărie din județul Ialomița a devenit, peste noapte, campioană la achiziții publice directe. Trei contracte acordate prin achiziție directă (fără licitație) au fost adjudecate în mai puțin de 24 ore.

Primăria Miloșești va cheltui cu aceste trei contracte aproximativ 1,5 milioane lei.

Prima achiziție a fost pentru execuția lucrărilor de imobile publice destinate locuirii, mai exact reabilitarea termică a unui bloc de locuințe. Compania aleasă pentru a realiza această lucrare este Speed Construct 2019 SRL din Slobozia. Primăria Miloșești s-a angajat să plătească nu mai puțin de 453.891 lei pentru reabilitare.

Aceeași zi, altă achiziție. De această dată, primăria a ales firma Galaxis Media SRL din Galați pentru o lucrare în valore de 140.000 lei. Firma în cauză are misiunea să realizeze servicii de proiectare a drumurilor din comună. Studiile, documentele și avizele trebuie obținute în avans de aceeași companie.

A treia achiziție a fost și cea mai scumpă. Prețul maximal indicat de platforma SICAP a ajuns la 900.000 lei, iar executantul este Mega Edil SRL din Buzău.

Suma va fi folosită pentru lucrări de asfaltare a unei alei de grădiniță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*