Percheziții ale polițiștilor ialomițeni pentru trei metri cubi de lemne

Polițiștii au verificat lemnul găsit în curtea suspectului. FOTO IPJ Ialomița

Poliţiştii din cadrul Secției 6 Ion Roată, au efectuat în cursul zilei de 11 ianuarie o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

Bărbatul de 50 de ani, este bănuit de polițiști că în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, ar fi sustras un număr de 26 arbori din specia salcâm, de pe teritoriul administrativ al comunei Ion Roată, cantonul Alexeni.

În urma percheziției domiciliare polițiștii au depistat la locuința acestuia bucăți de lemn esență salcâm, secționate cu un motofierăstrău, în urma măsurătorilor efectuate rezultând cantitatea de 3 mc de lemne.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Urziceni, până la finalizarea cercetărilor.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*