Pompierii ialomițeni au intervenit în ajutorul a patru persoane rănite într-un accident rutier produs în județul Buzău

Accident rutier la Caldarusanca. FOTO ISU Ialomita
Accident rutier la Caldarusanca. FOTO ISU Ialomita

Pompierii Ialomițeni au fost solicitați să intervină, vineri, 29 mai, la un accident rutier produs, între două autoturisme, pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție al inspectoratului.

În sprijinul răniților s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului Urziceni cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Buzău.

Din impact unul dintre autoturisme a lovit un stâlp de electricitate care a rămas suspendat pe bordul mașinii, ceea ce a determinat blocarea în interior a șoferului. Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea victimei, bărbat cu vârsta de aproximativ 47 ani.

În urma accidentului au rezultat patru victime, doi bărbați și două femei. Echipajele medicale de la locul intervenției au acordat primul ajutor medical victimelor, ulterior victima descarcerată și cele două femei cu vârstele de aproximativ 41, respectiv 49 ani fiind preluate în stare stabilă de către echipajele SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Celălalt șofer, bărbat cu vârsta de aproximativ 74 ani, după acordarea primului ajutor medical, a refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*