Polițiștii locali din Slobozia au aplicat, în luna decembrie, 177 de amenzi în valoare de peste 61.080 de lei

Sediul Poliției Locale Slobozia. FOTO Poliția Locală Slobozia

Polițiștii locali din Slobozia au aplicat, în luna decembrie, 177 de amenzi în valoare de peste 61.080 de lei

În luna decembrie 2023, la nivelul Poliției Locale Slobozia au fost înregistrate un număr de 217 reclamaţii, dintre care 207 telefonice,  5 scrise şi  5 verbale.

Determinante au fost abaterile la H.C.L nr. 255/2017, privind aprobarea Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare de reședință, unde au fost semnalate 99 de situații de încălcare a dispozițiilor legale și cele la Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, unde au fost consemnate 68 de sesizări.

Urmare acestora s-au aplicat 36 amenzi şi 120 avertismente dar şi alte măsuri precum:

invitarea conducătorilor auto la sediul Poliției Locale în vederea clarificării situației;

îndepărtarea din zonă a persoanelor care făceau obiectul reclamaţiei (copii, persoane fără adăpost sau persoane cu probleme de comportament);

îndrumarea către instituțiile abilitate, întrucât faptele reclamate nu intrau în competenţa Poliției Locale Slobozia.

Activitatea poliţiştilor locali s-a materializat în această lună prin aplicarea unui număr de 362 sancţiuni contravenţionale, din care 177 amenzi, în valoare totală de 61.080 lei şi 185 avertismente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*