Accident rutier cu șapte victime, la ieșire din Țăndărei

Accident rutier cu șapte victime, la ieșire din Țăndărei. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină vineri, 15 aprilie, în jurul orei 13.00, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut la ieșire din orașul Țăndărei. În accident au fost implicate două autoturisme și un autocamion, în care se aflau șapte persoane – cinci adulți și doi copii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosit și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„Din evenimentul rutier au rezultat șapte victime, conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. Ulterior două persoane adulte au fost preluate și transportate la Spitalul Orășenesc Țăndărei, iar un copil și doi adulți au fost duși la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Un adult cu un copil au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Accidentul este cercetat de către polițiștii rutieri, care au deschis și un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*