Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni pe numele unui tânăr de 19 ani      

Polițiștii din cadrul Poliție Orașului Căzănești au fost sesizați în ziua de 25 iunie, de către o tânără de 18 ani din orașul Căzănești, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de către fostul său prieten, în vârstă de 19 ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că în ziua de 25 iunie, în jurul orei 11.30 între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar pe fondul unor neînțelegeri, tânărul ar fi amenințat-o pe fosta sa prietenă în timp ce se aflau la locuința acesteia din orașul Căzănești.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele tânărului în vârstă de 19 de ani a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea.”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*