Carambol  în municipiul Slobozia, după ce trei mașini s-au ciocnit

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

La data de 5 martie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Politia Municipiului Slobozia au intervenit la un eveniment rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări efectuate a reieșit că, în timp un tânăr de  25 ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi pătruns în intersecția bulevardelor Chimiei cu Matei Basarab fără a acorda prioritate de trecere unui alt autovehicul condus regulamentar de o tânără de 22 ani din comuna Perieți, acesta din urmă ricoșând întru-un alt autoturism condus de un bărbat de 53 ani din municipiul Slobozia.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 26 de ani, pasager al celui de-al doilea autovehicul. Conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ în toate cele 3 cazuri.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*