Polițiștii ialomițeni cer ajutorul populației pentru găsirea unui bărbat dispărut din comuna Grindu

Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea unui bărbat dispărut din comuna Grindu. FOTO IPJ Ialomița
Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea unui bărbat dispărut din comuna Grindu. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat în vârstă de 58 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Grindu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Ion Roată au fost sesizați, joi, cu privire la faptul că Stoica Moldoveanu, de 58 ani, din comuna Grindu, ar fi plecat de la domiciliu în data de 9 iunie și nu a mai revenit. Bărbatul are 1,65 metri înălțime, 50 de kilograme, constituție atletică, păr negru, ochi căprui, ten deschis. La data dispariției era îmbrăcat cu o bluză de culoare gri închis, pantaloni negri de trening și papuci, având o umflătură în zona stângă a feței.

„Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, au transmis polițiștii ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*