Incendiu izbucnit la o locuință din Jilavele. Proprietara, de aproape 89 de ani, ce locuia singură, a fost salvată în ultimul moment

Incendiu izbucnit la o locuință din Jilavele. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Urziceni au fost solicitați să intervină, duminică, 21 februarie, în jurul orei 13.50, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Jilavele.

Potrivit ISU Ialomița, trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul evenimentului. În sprijinul salvatorilor au fost alertați și membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Jilavele.

„Proprietara, de aproape 89 de ani, ce locuia singură, a fost salvată în ultimul moment din incendiul izbucnit în locuința sa de către vecini. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea rapidă a incendiului și lichidarea acestuia după mai bine de o oră, aceștia reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc”, au precizat reprezentații ISU Ialomița.

Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale femeii, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului au ars aproximativ 20 de metri pătrați din acoperișul casei, elemente de mobilier, electrocasnice  și materiale textile. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost determinată de o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*