Sute de sancțiuni aplicate de polițiștii ialomițeni în minivacanța prilejuită de sărbătorile pascale

Acțiune a polițiștilor. FOTO IPJ Ialomița - Arhivă

În minivacanța prilejuită de sărbătorile pascale, polițiștii din Ialomița au fost prezenți la datorie și au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. În urma neregulilor descoperite în teren, polițiștii au aplicat peste 750 de sancțiuni contravenționale și au reținut 40 de permise de conducere și 13 certificate de înmatriculare.

Potrivit IPJ Ialomița, în perioada 22 – 25 aprilie, polițiștii au acționat pe raza județului pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere. Pe parcursul celor trei zile, polițiștii au intervenit la 400 de evenimente, dintre care 383 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 45 de infracțiuni.

În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 751 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 222.434 de lei.

Pe linie de circulație rutieră, au fost au reținute 40 de permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*