Pagube de 5.000 de lei, în urma unui incendiu izbucnit într-o casă din comuna ialomițeană Munteni Buzău

Incendiu izbucnit într-o casă din comuna Munteni Buzău. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Gărzii Slobozia au fost solicitați să intervină marți, 9 martie, în jurul orei 03.40, în comuna Munteni Buzău pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județul Ialomița, trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD, s-au deplasat de urgență la locul evenimentului.

„Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără în interiorul locuinței. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, militarii au acționat mai bine de două ore și jumătate de luptă cu flăcările. În urma evenimentului a ars mobilierul din două camere și au fost deteriorați pereții locuinței din cauza fumului dens. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 5.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 150.000 de lei”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Conform surselor citate, cauza probabilă de izbucnire a focului a fost „crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*