Un nou deces provocat de infecția cu coronavirus, înregistrat în Ialomița

Un bărbat de 73 de ani din județul Ialomița a murit din cauza infecției cu coronavirus, el având și alte boli asociate, între care boală cardiovasculară.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că un bărbat în vârstă de 73 de ani, din județul Ialomița, a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Data confirmării bolii a fost marți, 09 iunie, iar decesul bărbatului a fost înregistrat în aceeași zi.

Ca și morbidități, bărbatul suferea de boală cardiovasculară și reflux gastroesofagian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*