Misiuni ale jandarmilor ialomițeni la sfârșitul acestei săptămâni

Jandarmi în misiune. FOTO IJJ Ialomița

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice, la evenimentele cultural-artistice și sportive, organizate în zona de responsabilitate.

“Astfel, începem dimineața zilei de vineri, 08 septembrie, cu misiuni concomitente de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în zona lăcașurilor de cult, la sărbătoarea religioasă ocazionată de „Nașterea Maicii Domnului”,  precum și la următoarele evenimente la care se preconizează un public numeros, dintre care amintim:

„Târgul Tradițional de Sfânta Maria”, care se va desfășura în comuna     Ciochina ;

„Ziua Orașului Fierbinți Târg – eveniment desfășurat pe stadionul din localitate”;

 Evenimentul recreativ „Seara Vandalismului Cultural”, care se va desfășura în        

 Parcul Tineretului, din municipiul Slobozia;

 În perioada 08-10 septembrie a.c.,  la evenimentul cultural aniversar dedicat „Zilei Comunei Ion Roată”, ce se va desfășura pe stadionul din localitate.

Sâmbătă, 09 septembrie a.c., începând cu ora 14.00, ne veți regăsi la evenimentul cultural aniversar prilejuit de „Ziua Comunei Rădulești ” ,  precum și la partida de fotbal disputată între echipele ACS Recolta Gheorghe Doja – CS FC Voluntari SA 2, iar între orele 20.00-22.00, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, la evenimentul artistic ”Disco Night”.

Duminică, 10 septembrie a.c., începând cu ora 11.00, pe stadionul din localitatea Ciulnița, la competiția sportivă ce se va disputa între echipele SC Fotbal Club FCSB SA- ACSM Politehnica Iași;

Pe toată perioada 10-14 septembrie a.c,  vom fi prezenți la „Târgul Tradițional dedicat Zilele Orașului Țăndărei”, eveniment ce se va desfășura în proximitatea stadionului orașenesc.

Jandarmii ialomițeni vor fi prezenți în fiecare locație, și nu numai, pentru a vă garanta un climat de ordine și siguranță publică la toate evenimentele ce se vor desfășura pe raza județului nostru.

În cazul în care aveți nevoie de ajutor, sau sunteți martorii unui incident, vă rugăm să solicitați sprijinul forțelor de ordine prezente  sau să apelați numărul unic 112!” – IJJ Ialomița.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*