Polițiștii ialomițeni caută un băiat de 13 ani, dispărut de acasă

Laurențiu Frone, în vârstă de 13 ani, dat dispărut după ar fi plecat de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută un băiat de 13 ani, din Urziceni, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferii informații ce pot conduce la depistarea lui, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din Urziceni au fost sesizați, marți, de o femeie din localitate, cu privire la faptul că fiul său, Laurențiu Frone, în vârstă de 13 ani, ar fi plecat de la domiciliu.

Minorul are ochii verzi, păr castaniu, constituție atletică, înălțime de circa 1,60 m. La data dispariţiei, minorul purta un tricou și pantaloni scurți de culoare închisă, o pereche de papuci, iar pe cap purta o șapcă galbenă.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*