Polițiștii ialomițeni au confiscat aproape 170 de kilograme de pește

Pește confiscat. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au confiscate aproape 170 de kilograme de pește.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de 21 martie, în jurul orelor 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant, în municipiul Slobozia, un tânăr, în vârstă 26 de ani, în timp ce transporta într-un autoturism pește din specia chefal, calcan, caras și crap fără a deține documente de proveniență.

În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că  în interiorul acestuia se aflau 169 de kilograme de pește, ce a fost transportat la sediul  D.S.V.S.A. Ialomița în vederea neutralizării.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*