Consiliul Județean Ialomița, gazdă a unei întâlnirii în cadrul unui proiect de mobilitate Erasmus+

Consiliul Județean Ialomița, gazdă a unei întâlnirii în cadrul unui proiect de mobilitate Erasmus+. FOTO CJ Ialomița

Consiliul Județean Ialomița a fost astăzi gazda întâlnirii în cadrul Proiectului de Mobilitate Erasmus+ „You have no right to bully me”.

La întâlnire au participat delegații din Macedonia, Polonia, Turcia și Italia, dar și elevi și profesori de la Colegiul Național „Mihai Viteazu” din Slobozia.

Evenimentul s-a desfășurat în Sala „Europa”, oaspeții fiind primiți de către vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Alexandru Dinu, viceprimarul municipiului Slobozia, Gabriel Mușat și secretarul general al județului Ialomița, Adrian Ionescu.

Adrian Ionescu a subliniat importanța deosebită pe care o are schimbul inter-cultural în rândul tinerilor din Europa, prezentând atracțiile culturale, turistice și economice ale județului Ialomița, dar și activitatea administrativă Consiliului Județean Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*