CD TV: Bogdan Popescu, primarul comunei Cosâmbești, face un bilanț al mandatului său

Bogdan Popescu, primarul comunei Cosâmbești. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cosâmbești, Bogdan Popescu, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CD TV.

Cu acest prilej, Bogdan Popescu a făcut un bilanț al mandatului său. El a vorbit despre câteva proiecte în derulare, printre care asfaltarea de drumuri, renovarea energetică a două școli și construirea unei biblioteci.

De asemenea, primarul din Cosâmbești are în plan mai multe investiții, printre care realizarea unei centrale fotovoltaice și modernizarea unor locuri de joacă.

Totodată, Bogdan Popescu a dezvăluit dacă va mai candida pentru un nou mandat.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*