Peste 200 de sancțiuni aplicate și 13 infracțiuni constatate de polițiștii ialomițeni în ultimele 24 de ore

Polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune amplă în ultimele 24 de ore, soldată cu peste 200 de sancțiuni contravenționale aplicate, două permise de conducere reținute și constatarea a 13 infracțiuni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu un efectiv de peste 70 de polițiști mobilizați în întreg județul, acțiunea a avut ca obiectiv principal descurajarea săvârșirii faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, aceasta a vizat prevenirea și combaterea principalilor factori care conduc la producerea accidentelor rutiere și asigurarea respectării regulilor de circulație.

Pentru a atinge aceste obiective, polițiștii au organizat filtre rutiere atât în zonele urbane, cât și în cele rurale, pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație și pentru reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere. Astfel, au fost verificate documentele de identitate și permisele de conducere ale participanților la trafic, iar cei care au fost găsiți în neregulă au fost sancționați corespunzător.

În plus, polițiștii au intervenit la 82 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care 80 au fost sesizate prin apelul de urgență 112. În cadrul acestor intervenții, au fost constatate 13 infracțiuni, dintre care șase au avut ca victimă persoanele, iar cinci au vizat bunurile materiale. De asemenea, au fost înregistrate două infracțiuni flagrante legate de regimul rutier, evidențiind astfel atenția sporită acordată siguranței în trafic.

Cu privire la sancțiunile aplicate, polițiștii au înregistrat un total de 202 contravenții, cu o valoare totală de 42.095 de lei. Aceste sancțiuni au vizat diverse încălcări ale legii, cu scopul de a asigura respectarea normelor și regulilor în vigoare.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut două permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*