Primăria Fetești va reamenaja strada Bănățenilor

Primăria Fetești va reamenaja strada Bănățenilor. FOTO Primăria Fetești

Primăria, prin societatea Drumuri Municipale Fetești, va reamenaja strada Bănățenilor, imediat după ce va încheia lucrările de reabilitare a trotuarului din fața blocurilor U1 și U2 și a spațiilor comerciale din această zonă.

“Vrem să refacem în totalitate scuarul dintre cele două benzi de pe strada Bănățenilor. Vom înlocui bordurile, vom scoate rădăcinile arborilor uscați care au fost tăiați și îndepărtați pe parcursul anilor, vom aduce pământ nou, iar în dreptul supermarketului din zonă vom amenaja o trecere de pietoni.

Deoarece unele persoane nu prea țin cont de cele două benzi de circulație, scuarul va fi dotat cu un gard de protecție. În felul acesta luăm o măsură de protejare atât a participanților la traficul rutier cât și a pietonilor.” a precizat Primarul Municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*