Percheziții efectuate de polițiști pentru destructurarea unui grup infracțional organizat care acționa pe raza județelor Ialomița și Constanța

Percheziții efectuate de polițiștii de la Transporturi. FOTO SPRT

Polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța au efectuat 30 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Constanța și Ialomița, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, contrabandă, delapidare, furt și tăinuire. Au fost ridicate bunuri de aproape 60.000 de lei, iar zeci de persoane au fost duse la Poliție pentru audieri.

Potrivit anchetatorilor, descinderile au fost făcute în zilele de 16 și 17 septembrie în urma depistării în flagrant delict a trei bărbați care ar fi achiziționat 275 de litri de combustibil de la personalul unei nave sub pavilion românesc.

„În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea indisponibilizării cinci motoare de barcă, 71 de unelte de pescuit, șase ambarcațiuni, peste 7.500 de litri de combustibil, 71 de pachete cu țigarete fără timbru fiscal, o sabie confecționată artizanal, un pistol cu aer comprimat, precum și 7.910 euro, 4.100 de lei și aproximativ 8.000 de kilograme de cereale. Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 57.000 de lei”, au precizat sursele citate.

Percheziții efectuate de polițiștii de la Transporturi. FOTO SPRT

În urma perchezițiilor, 32 de persoane au fost conduse la sediul de poliție pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Constanța, precum și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*