FOTO Accident rutier cu cinci victime, produs pe DJ 201, în satul Gimbășani, comuna Cosâmbești

Accident rutier cu cinci victime, produs pe DJ 201, în satul Gimbășani, comuna Cosâmbești

Echipaje de la Detașamentul Slobozia – Garda de Intervenție Slobozia, cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 12.35 în satul Gimbășani din comuna Cosâmbești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru adulți și un minor. În urma evenimentului au rezultat cinci victime, din care una încarcerată.

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, ulterior aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ. Victimele au fost evaluate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior echipajul  SMURD a preluat o victimă, echipajul SAJ două victime, toate transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Celelalte două victime, minorul și un adult, după evaluare, au refuzat transportul la spital și au rămas la locul intervenției.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului  la locul accidentului și sablare carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*