Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni pe raza comunelor Grivița și Traian

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni pe raza comunelor Grivița și Traian. FOTO IPJ Ialomița

Peste 230 de persoane legitimate, 163 de autoturisme controlate, 33 de sancțiuni contravenționale aplicate. Este bilanțul unei acțiuni desfășurată în cursul zilei de ieri, de prevenire a infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Potrivit IPJ Ialomița, joi după-amiază, în intervalul orar 15.00 – 19.00, 56 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalitate economică și investigații criminale, precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ce pot genera infracțiuni cu violență și diminuării riscului de producere a accidentelor rutiere, pe raza comunelor Grivița și Traian.

Au fost controlate în trafic 232 de autovehicule și legitimate 163 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 17.900 de lei, fiind testați cu aparatul Drager peste 50 de conducători auto.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul acțiunii pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind confiscate bunuri în valoare de 1103 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*