Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, despre cum a fost reabilitat Conacul Bolomey – clip electoral

Alexandru Potor, administratorul public al județului Ialomița. FOTO Mitică Raftu / ILnews.ro
Alexandru Potor, administratorul public al județului Ialomița. FOTO Mitică Raftu / ILnews.ro

Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia și administratorul public al județului, vorbește în acest clip electoral despre cum a fost reabilitat Conacul Bolomey.

„E un proiect care a plecat foarte greu. Conacul acesta era într-o stare avansată de degradare. Nu existau nici plafoane, nici acoperiș. A fost reconstruit piatră cu piatră în așa fel încât astăzi a ajuns această frumoasă bijuterie a Bărăganului. Conacul este învăluit și un pic în mister. Se pare că Mircea Eliade s-a inspirat în unele din creațiile lui fiind aici la Bolomey. E ceva deosebit care merită vizitat. Am recuperat un obiectiv pentru locuitorii din Ialomița, pentru locuitorii din Slobozia. E o mare mândrie”, a spus Alexandru Potor.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița

– Executat de SC CityDigital Media SRL – portal: www.ilnews.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*