Misiunile jandarmilor ialomițeni în acest final de săptămână

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii ialomițeni în acest final de săptămână. FOTO IJJ Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița a suplimentat efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări cu caracter sportiv și cultural-artistic:

  • sâmbătă, 25 iunie – începând cu ora 17.30, pe stadionul orășenesc din Amara, la partida de fotbal dintre echipele C.S. Amara și F.C. Glina;
  • sâmbătă, 25 iunie – începând cu ora 20.00, în Piața Revoluției din Slobozia, la evenimentul Disco Night;
  • duminică, 26 iunie – începând cu ora 10.00 pe platoul sediului Instituției Prefectului județului Ialomița, la activitățile dedicate Drapelului Național;
  • duminică, 26 iunie – începând cu ora 10.00, la Arenele de Tenis din municipiul Slobozia, unde începe Campionatul European de Tenis „ITF_World Junior Tennis Competition 2022”.

În această perioadă, jandarmii ialomițeni vor intensifica măsurile de patrulare în zona parcurilor, gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, discotecilor și în piețe.

Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*