Patru persoane, între care doi copii, rănite în două accidente rutiere petrecute, duminică, pe DN 2, în județul Ialomița

Accident rutier pe DN 2, în apropierea localității Cotorca. FOTO IPJ Ialomița

Patru persoane, între care doi copii, de 6 și 9 ani, au fost rănite duminică, 25 iulie, în două accidente rutiere petrecute în județul Ialomița.

Potrivit polițiștilor rutieri ialomițeni, primul accident a avut loc în jurul orei 16.00, pe DN 2, în apropierea localității Cotorca.

„Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier au fost implicate două TIR-uri, un microbuz și un autoturism, iar în urma impactului, doi minori, de 6 și 9 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți și transportați la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale”, au precizat polițiștii ialomițeni.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative în toate cazurile. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În zonă, traficul s-a desfășurat alternativ, pe un sens, până la eliberarea carosabilului.

Ulterior, în jurul orei 17.30, tot pe DN 2, dar în interiorul localității Orboești, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane, după ce un autoturism ar fi intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului. Șoferul și pasagerul din dreapta au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Accident de circulație petrecut în Orboești. FOTO IPJ Ialomița

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*