Pentru realizarea unei lucrări a furnizorului de energie electrică, se oprește apa în orașul Căzănești

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

RAJA SA nu va putea asigura joi, 03 februarie, alimentarea cu apă în orașul Căzănești din județul Ialomița, în intervalul orar 08.30 – 16.30, ca urmare a unei lucrări programate de către furnizorul de energie electrică la nivelul instalațiilor din localitate.

Fără curent, Gospodăria de apă ce deservește orașul Căzănești nu va putea funcționa, iar abonații deserviți vor rămâne fără apă potabilă în perioada mai sus menționată.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din această zonă, pe care îi asigurăm că, de îndată ce aceste lucrări se vor finaliza, echipele RAJA vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic, în intervalul în care va fi întreruptă furnizarea apei”, au transmis reprezentanții societății.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*