Au mai rămas două zile până la cea de-a doua ediție a „Zilei Grâului Bărăgan 2022”

Teren agricol. FOTO stevepb

Fermierii ialomițeni sunt așteptați joi, 26 mai, să participe la cea de-a doua ediție a „Zilei Grâului Bărăgan 2022”.

Evenimentul, organizat de APPR – Mândru că sunt fermier și Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița, va avea loc începând cu ora 10.00, în cadrul fermei SC Telehuz Agriserv SRL.

Fermierii ialomițeni, și nu numai, sunt așteptați în număr cât mai mare, la platforma de grâu din Mărculești, pentru a descoperi ultimele inovații în ceea ce privește genetica și noile tehnologii ale culturilor de grâu și orz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*