Accident între două autotrenuri și un autoturism, în Țăndărei. O persoană a fost rănită

Accident în Țăndărei. FOTO ISU Ialomița

Un accident a avut loc între două autotrenuri și un autoturism, în Țăndărei, iar o persoană a fost rănită.

Două echipaje de la Stația de pompieri Țăndărei au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la un accident rutier, produs în localitatea Țăndărei, în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism.

În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, conștientă și încarcerată, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 51 de ani, șoferul unuia dintre autotrenuri. Cu mijloacele din dotare, salvatorii ialomițeni au reușit să extragă victima în cel mai scurt timp. După acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Țăndărei. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Autotrenurile erau încărcate cu cereale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*