Patru elevi și doi angajați în învățământ, confirmați cu coronavirus de la reînceperea școlii

Patru elevi și doi angajați în învățământ, confirmați cu coronavirus de la reînceperea școlii

Inspectoratul Școlar al județului Ialomița a anunțat că de la începerea școlii în format fizic patru elevi și doi angajați în unități de învățământ din Ialomița au fost confirmați cu COVID-19.

Astfel, potrivit ISJ Ialomița, la data de 15 februarie situația epidemiologică la nivelul unităților de învățământ din județul Ialomița se prezintă astfel:

  1. Număr clase cu activitate suspendată la data de 15 februarie: 7
  2. Număr elevi confirmați în perioada 8 – 14 februarie: 4
  3. Număr angajați confirmați în perioada 8 – 14 februarie: 2

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița anunță că monitorizează atât dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ, cât și situația epidemiologică a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*