Incendiu produs la tribuna oficială a Stadionului Municipal din Slobozia

Incendiu produs la stadionul din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Un puternic incendiu s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la tribuna oficială a Stadionului Municipal din Slobozia.

În jurul orei 00:30, salvatorii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la tribuna oficială a Stadionului ,,1 Mai” din municipiul Slobozia.

După o intervenție de aproximativ două ore incendiul a fost stins. Au ars: scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăți), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, tâmplărie termopan pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

Cel mai probabil incendiul a fost generat de trăsnet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*