FOTO Un bărbat din Rovine a ajuns la spital cu arsuri după ce i-a luat foc casa

Un bărbat din Rovine a ajuns la spital cu arsuri după ce i-a luat foc casa. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat din satul Rovine, comuna Reviga, a ajuns la spital, sâmbătă, cu arsuri la nivelul feței și capului după ce casa i-a luat foc.

Detașamentul de Pompieri Slobozia a intervenit, sâmbătă dimineață, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Rovine, comuna Reviga.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la întreaga casă. Până la sosirea pompierilor, proprietarul locuinței, s-a autoevacuat. După patru ore, incendiul a fost lichidat”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Au ars aproximativ 250 de metri pătrați de acoperiș pe astereală din lemn, 150 mp tavan confecționat din scândură de lemn, uși, ferestre, mobilierul din patru camere de locuit, aparate electrocasnice, documente personale și tavanul garajului auto confecționat din OSB. Pompierii au salvat din furia flăcărilor două anexe gospodărești aflate în apropierea locuinței.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, bărbat cu vârsta de 58 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feței și capului, ulterior acesta fiind transportat, în stare stabilă, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*