Incendiu violent în localitatea Gimbășani. Un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital cu arsuri

Pompierii au intervenit la un incendiu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia au fost solicitați să intervină noaptea trecută, în jurul orei 23:40, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la locuința unui cetățean din localitatea Gimbășani.

Potrivit ISU Ialomița, la locul evenimentului au fost alocate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului. Pentru lichidarea acestuia, dar și îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ patru ore.

În urma evenimentului, flăcările au distrus locuința pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, elemente de mobilier, aparatură electrocasnică și articole vestimentare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a constituit-o jarul căzut din sistemele de încălzire.

Pe timpul misiunii, paramedicii SMURD au monitorizat un bărbat cu vârsta de aproximativ 60 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*