Tânăr reținut de polițiștii ialomițeni după ce a plecat fără să plătească dintr-o stație de carburant

Suspectul a fost reținut de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr de 30 de ani, din comuna ialomițeană Grindu, a fost reținut de polițiști după ce ar fi sustras carburant în valoare de aproximativ 900 de lei.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii Secției nr. 6 Rurală Ion Roata au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 30 de ani, din comuna Grindu, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

„În urma cercetărilor efectuate a reieșit că, în cursul nopții de 12/13 mai, tânărul a alimentat autoturismul și a depozitat în mai multe recipiente, dintr-o stație de carburant, benzină în valoare de aproximativ 900 de lei, fără a efectua plata acesteia”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

În cursul zilei de joi, 13 mai, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*